Aktualności
i wydarzenia
Zmniejsz czcionkę Zwiększ czcionkę

Str. główna > Forum ogólne > Rozmowy Nowy temat Odpowiedz
 Witam
 |  Wersja do wydruku
dancia35
 maj 07 2009 12:05  (Read 1403 times)  
Forum Nowy
Nowy

Status: offline

Zapisany: 05/07/09

Witam serdecznie . Jestesmy rodzicami trzyletniego Mateuszka z ZD i chetnie skorzystamy z informacji które tu zamieszczacie . A zjawiliśmy sie tu dlatego iz szukamy tak naprawde pomocy w zdobywaniu doświadzczeń w wychowaniu dziecka niepełnosprawnego a jednoczesnie dlatego iz stalismy sie po jego urodzeni jakby ludzmi z nowimi wartościami życiowymi.Będziemy tu gościć w miare możliwości czasowych .

Profil Email
Admin
 maj 16 2009 16:50   
Forum Admin
Admin

Status: online

Zapisany: 09/11/07

Witamy serdecznie Smile

Niestety na forum mało się dzieję ale i tak zapraszamy do dyskusji Smile
W miarę możliwość będziemy szukać materiałów i informacji.

Pozdrawiam

Profil Email Strona
jadzia
 luty 14 2010 18:24   
Forum Nowy
Nowy

Zapisany: 10/18/07

Jak widze to nadal nic ciekwego sie nie dzieje na foru ,czy nie ma tematów do rozmowy. Czy nie mamy nowych formowiczow, pozdrawiam admina. Wyglada na to ze trzeba by moze zmienic formę dzałania naszego forum i moze w jakis sposób zachecic ludzi do pisania. Co o tym myslisz Marcin? Pozdrawiam cieplutko. Razz

Profil Email
Admin
 luty 16 2010 13:55   
Forum Admin
Admin

Zapisany: 09/11/07

No cóż forum jest, wszystko działa, tylko ludzi brakuje Wink
Nic na to nie poradzę - ale kto wie może z czasem znajdzie się więcej chętnych do dyskusji, oczywiście jestem otwarty na wszelkie uwagi i propozycje Smile

Profil Email Strona
Marcin Adam
 marzec 04 2010 09:31   
Forum Nowy
Nowy

Zapisany: 11/21/07

Do rodziców mateusza:
Warto by było zapoznać się z ofertą turnusów.
Zwłaszcza z tzw. "turnusami dla dzieci". Czasami Cisi Pracownicy Krzyża goszczą w Audycji dla chorych w Radiu Maryja i opisują tam działalność domu i nie tylko (mam nadzieję, że nie robię niechcianej reklamy)
Parę miesięcy temu (jeszcze w ubiegłym roku) poruszano sprawę turnusów dziecięcych. Z tego co usłyszałem, mogę powiedzieć, że jest to całkiem sympatyczna sprawa. Polecam zaliczyć jakiś turnus (może to zrewolucjonizować dotychczasowy sposób patrzenia na siebie, otoczenie i chorych).
Pozdrawiam.
Powodzenia

Profil Email
piotr1990
 czerwiec 28 2010 18:11   
Forum Nowy
Nowy

Zapisany: 05/04/10

.witam serdecznie nazywam się Piotrek mam 20 lat jestem z porażeniem mózgowym zainteresowała mnie wspólnota nie tylko pod względem turnusów ale również chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat działania wspólnoty i o ewentualnej możliwości wstąpienia będę wdzięczny za informacje

Profil Email
Marcin Adam
 lipiec 02 2010 10:41   
Forum Nowy
Nowy

Witaj Piotrze.
Warto wybrać się do Głogowa na turnus rechabilitacyjno - rekolekcyjny. Może się on okazać cenym doświadczeniem. W trakcie turnusu jest zaplanowane przedstawienie charyzmatu Cichych Pracowników Krzyża (takie spotkania odbywały się przynajmniej na tych turnusach, w których uczestniczyłem).
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

P.s. Czasami w "Kotwicy" publikowane są interesujące materiały - np nr. 4(34) 2007 i na stronie internetowej.

Profil Email
Marcin Adam
 lipiec 03 2010 00:22   
Forum Nowy
Nowy

Quote by: Marcin+Adam

Witaj Piotrze.
Warto wybrać się do Głogowa na turnus rehabilitacyjno - rekolekcyjny. Może się on okazać cenym doświadczeniem. W trakcie turnusu jest zaplanowane przedstawienie charyzmatu Cichych Pracowników Krzyża (takie spotkania odbywały się przynajmniej na tych turnusach, w których uczestniczyłem).
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

P.s. Czasami w "Kotwicy" publikowane są interesujące materiały - np nr. 4(34) 2007 i na stronie internetowej.

Profil Email
Content generated in: 0,09 seconds

All times are CEST. The time is now 07:18 .
Zwykły temat Zwykły temat
Temat zamknięty Temat zamknięty
Przyklejony Przyklejony
Nowe posty Nowe posty
Przyklejony / nowy post Przyklejony / nowy post
Zamknięty / nowy post Zamknięty / nowy post
Podgląd postów anonimowych użytkow. 
Anonimowi mogą pisać 
HTML Dozwolony 
Cenzurowana treść 

Copyright © 2007 Projekt i wykonanie Wrocław / Głogów
  Site Index